Image

DESPRE NOI

Dezvoltăm agricultura împreună

Cine suntem

VERUM AGRO TRADING

Suntem unul din principalii producători și exportatori de cereale și oleaginoase din Republica Moldova. Gestionăm un lanț valoric integrat care include producerea, depozitarea, comercializarea și livrarea produselor agricole către clienții noștri din 20 țări ale lumii. Facem parte din VERUM GROUP - unul din liderii sectorului agroindustrial din Republica Moldova.

Image

DOMENII DE ACTIVITATE

  • Producție vegetală
  • Comerț cu produse agricole
  • Comerț cu produse petroliere
  • Servicii de depozitare
  • Servicii de transport
Image

CIFRE CHEIE

10 000

hectare în prelucrare

160 000

tone produse vândute

86 000

tone capacitate de stocare

50 000

tone producție proprie

20

țări de export

200

angajați

Istoria

Lansarea producției agricole proprii

În anul 2005 VERUM AGRO TRADING a lansat propria întreprindere agricolă specializată în cultivarea culturilor de câmp - grâu, orz, porumb, rapiță, floarea-soarelui. Întrperinderea își desfășoară activitatea în raionul Florești situat în principală zonă de producere a cerealelor din Republica Moldova.

Lansarea serviciilor de elevator

În anul 2013 VERUM AGRO TRADING achiziționează cel mai mare elevator din Nordul Republicii Moldova cu o capacitate de stocare de 86 mii tone situat în satul Gura Camencii din raionul Florești. Elevatorul are acces la cale ferată și la principalele rute internaționale de transport auto. Astfel VERUM AGRO TRADING are posibilitatea de a păstra în condiții optime atât producția proprie, cât și cea achiziționată de la gospodăriile agricole din regiune.

Lansarea producței de sorg

În anul 2018 VERUM AGRO TRADING a lansat cultivarea sorgului, o cultură rezistentă la secetă și cu un conținut sporit de proteine. Se utilizează material semincier importat din Franța cu o productivitate sporită și adaptat la condițiile climaterice din Republica Moldova. Pe lângă cultivarea sorgului pe propriile terenuri, VERUM AGRO TRADING a lansat și cooperarea cu alte alte gospodării agricole din Republica Moldova interesate de această cultură.

Extinderea activității de export

În anul 2021 VERUM AGRO TRADING și-a extins activitatea de export în afara zonei Mării Negre. Astfel direct sau prin traderii parteneri au fost exportate peste 30 mii tone de cereale și oleaginoase în așa tări ca Turcia, Italia, China, Singapore, Bangladesh. Calitatea produselor agricole moldovenești a fost înalt apreciată de clienții noștri.

Icon
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.